Apotheek

Ik ben niet zo goed met de apotheek. Toch kom je er niet altijd onderuit, en moet je er naartoe. Het zal er best druk zijn, maar ik krijg op de één of andere manier altijd het gevoel daar, dat er een soort serene rust heerst. Men maakt zich niet echt druk om de klant vlot te helpen. Ik had van de week al ruzie met de app die ik tegenwoordig moet gebruiken om een herhaalrecept te verkrijgen. Ik kreeg bij toeval de assistente van de huisarts aan de lijn, en die heeft gelukkig mijn herhaalrecept aan de apotheek doorgegeven. Nu is het zo dat ik tegenwoordig verschillende medicatie gebruik, zal wel iets met leeftijd te maken hebben, maar gelukkig houdt de apotheek in de gaten of alles goed samen kan. Ik verbaasde mij er dan ook over dat ik moest uitleggen waarom ik nu alweer medicijnen kwam halen terwijl ik volgens de administratie van de apotheek deze medicatie nog in huis had. Geen idee wat daar de reden van is. Ik kreeg het gelukkig toch mee. Toen de medewerkster mij het doosje overhandigde bleek inderdaad dat ik deze medicijnen nog op voorraad had. Waarschijnlijk heeft de huisarts een herhaalrecept voor medicijn A uitgedaan, terwijl ik medicijn B had moeten hebben. Vreemd is dan weer wel dat de apotheek daar dan niet op aanslaat. Het valt kennelijk wel op als je iets wilt hebben wat je volgens hun administratie al in huis hebt, maar het valt niet op dat er iets anders op is, en daar een herhaling voor moet komen.

1 reactie

    • Menno ten Have op 30 november 2021 01:50 om 01:50

    Die automatisering toch!?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.