Oude Maasweg

Oude Maasweg

Raining all day. Een beetje zoals in het liedje van de Amazing Stroopwafels was het inderdaad wel. Tja, en wat doe je dan op zo’n dag ? Omdat het zondag is, toch maar een beetje laat op gang gekomen. Ik had een beetje hoofdpijn, en dat helpt nooit echt mee dan.

Tegen de middag richting het omniversum, tegenwoordig Museon Omniversum geheten. We waren iets te vroeg, dus eerst even langs de scheveningse pier. Met zoveel wind en regen als vandaag was er niet echt op het strand te wezen. De pier nog wel even bezocht. In het Omniversum hebben we een film over de national parks in de VS gezien. Best leuk op zo’n groot scherm.

Na een rondje door de Schilderswijk maar weer richting Rotterdam getogen, alwaar we nog even de Oude Maasweg voor de foto hebben aangedaan. Vooral veel regen dus vandaag. Bij de Albert Heijn in Charlois het avondeten gehaald.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.