Canterbury

Canterbury Cathedral

Als illustratie het uitzicht uit de hotelkamer van vandaag. Echt! Canterbury Cathedral mooi verlicht. We zijn dus in Canterbury aangekomen. Vanochtend uit Londen vertrokken. Het was wel een onderneming om uit de Londense drukte te geraken. We zijn gestopt in Rochester om daar het ontbijt te gebruiken. Dat werd bij “Tiny Tim”, natuurlijk geheel in Dickens stijl. Het feit dat Charles Dickens hier in de buurt gewoond heeft en o.a. “A Christmas Carol” hier geschreven heeft, wordt in de stad goed uitgebuit. Hoe dan ook is Rochester altijd leuk. De winkel van de tandeloze verkoper die in de hoofdstraat zat, bleek leeg, dus daar kunnen we niet meer naar toe. Lodewijk heeft in een charityshop nog wel een gesigneerde LP van de Bay City Rollers gescoord.

Verder naar de Premier Inn in Canterbury. Daar bleek het parkeren van de auto echt nog wel een dingetje. Uiteindelijk is het gelukt, maar dan moet je wel beschikken over een mobiele telefoon met engels nummer en een creditcard. De app van de company die de parkeerplaats beheert gaf aan dat er geen plek beschikbaar was, terwijl de auto al geparkeerd stond. Via een hele toestand met eerst parkeren bij Waitrose, en later bellen naar de parkeerbeheerder is alles toch nog gelukt. ’s Avonds gegeten bij Wetherspoon en daarna ingechecked bij het hotel, waar het uitzicht van de kamer prachtig bleek.

Morgen met Denise naar Sandwich voor een coronatest, en dan de volgende dag naar huis!

1 reactie

    • Relie op 21 oktober 2021 23:58 om 23:58

    Geniet er nog even van en dan goede reis terug

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.