Alweer vakantie

Premier Inn Sittingbourne

Omdat ik eigenlijk niet zo heel veel in het weblog schrijf, lijkt het net of mijn hele leven van vakanties aan elkaar hangt. Dat is natuurlijk niet zo. Hoe dan ook hebben we vandaag ondanks de centimeters dikke map met formulieren die aangelegd moest worden, de reis naar het Verenigd Koninkrijk aangevat. In België hebben we bij Jabbeke LPG getankt. Bij pomp 17, aanvankelijk zei de pompbediende tegen mij dat normaalgesproken pomp 18 voor Nederlanders was. Ik vond dat een wat vreemde opmerking, maar het bleek te gaan om de aansluiting die niet op Nederlandse auto’s zou passen. Gelukkig hebben we een verloopje 🙂 . Vanwege de in ieder land verschillende coronaregels, was het verder best een spannende onderneming. Voor Frankrijk moest Denise bijvoorbeeld getest zijn, en voor het VK wij allemaal. Verder moest er een passenger locator form, en gezworen verklaring ingevuld. Samen met nog wat andere documenten. Het spannendste moment was de grens tussen België en Frankrijk waar de Fransen een soort geïmproviseerde douanepost langs de snelweg op een parkeerterrein hadden ingericht. Iedere passerende auto werd van de snelweg geleid langs een douanier die de inzittenden indringend aankeek. Verder een hoop formaliteiten om aan boord van de ferry te komen, maar het is gelukt. We zijn bij Premier Inn in Sittingbourne ; getuige de foto.

Morgen als eerst naar Heathrow, waar we met de auto naar een drive-through coronateststraat gaan. Als alles goed gaat, vier in mijn verjaardag morgenavond met een pint in The Eight Bells in Fullham!

2 reacties

    • Frits op 17 oktober 2021 12:06 om 12:06

    Hallo casper veel plezier in engeland en gefeliciteerd!!

    • Menno ten Have op 17 oktober 2021 18:17 om 18:17

    Wat een gedoe. Maar een fijne vakantue gewenst en een plezierige verjaardag

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.