Lahnstein

Gistermiddag zijn we in Lahnstein aangekomen. Het was nog best een reis, we zijn eigenlijk wat te laat vertrokken. Toen we uit München vertrokken hebben we eerst het friedhof vlakbij München aangedaan om het graf van Horst Tappert te bezoeken. Ondanks alle moderne media die ons ter beschikking staan is het niet gelukt om het graf te vinden op de begraafplaats.

Zoals gezegd, toch een behoorlijke rit van München naar Lahnstein. Met alle files en vertragingen toch een uurtje of zes onderweg geweest. Van alle ondergelopen gebieden hebben we onderweg niks gezien. Ook in Lahnstein en op de camping (Wolfsmühle) is niks aan de hand. De Lahn staat wel hoog, maar geen overstroming hier.

De dichtstbijzijnde stad is Koblenz, we gaan vandaag zien of die te bezoeken is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.