webznederland.nl oplichters!

Ze zijn er weer. De oplichters die je proberen te laten geloven dat er iemand is die jouw domeinnaam, maar dan in een ander topleveldomain wil registreren. Ik schreef al eerder over deze vorm van oplichting. Inmiddels heeft het bedrijf een nieuwe naam, met mooie filtsende website. De werkwijze is dezelfde: je wordt gebeld door iemand van , in dit geval, webz nederland, die aangeeft dat er iemand jouw domeinnaam wil registreren, maar in een ander topleveldomain. Ik zal hier niet vertellen welke domeinnaam dat in mijn geval is. Ik heb namelijk verschillende domeinnamen geregistreerd, en weet dat webz nederland meeleest. Vervolgens kun je dan voorkomen dat de domeinnaam door een derde geregistreerd wordt, door deze zelf te registreren, en bij hun een webhostingcontract af te sluiten. Waarom is dit oplichting? Je mag immers mensen gewoon vragen om een domein bij hun te registreren?
Het is oplichting omdat men een klinkklare leugen vertelt, namelijk dat er een partij is die een op jouw domeinnaam lijkend domein wil registreren. Dit is echt een leugen en NIET waar. PAS OP dus voor deze mensen! Bovendien vermeldt hun website geen vestigingsadres, enkel een postbusnummer. Vermelding van een vestigingsadres op de website is voor dit soort ondernemingen verplicht! De domeinnaam geeft overigens als vestigingsadres : Nieuweweg 10a in Groningen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.