Galerie Wildevuur Hooghalen

De laatste dag van het paasweekend alweer. Vandaag hebben we een wandeling gemaakt in het bos bij Hooghalen. Een loopje van een kilometer of vier en dus goed te doen. Het weer werkte gelukkig ook redelijk mee. Na de wandeling besloten we een kijkje te nemen op het naastgelegen landgoed Hiemstrastate. Hier is galerie Wildevuur gevestigd, alsmede een theehuis. De beeldentuin, alsook de galerie is zeker een bezoek waard. We zullen hier vast eens terug komen. Zeker met een zonnetje is het fijn zitten op het terras bij het theehuis.
Na de thee zijn we nog even naar Rolde geweest alwaar een buitenmarkt zou zijn. Jammer dat het hier enkel een braderie betrof. Voor ons niet zo erg interessant dus. We hebben asperges gegeten bij oma aan het Noorderplein. Nu weer lekker thuis, en morgen maar weer aan de arbeid. Gelukkig maar weer een halve dag, en Woensdag alweer vrij

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.