Radio Society of Great Britain

Normaalgesproken ben ik niet zo van de verenigingen, maar na alweer een jaar geregistreerd zendamateur te zijn werd het toch eens tijd om mij aan te sluiten bij een vereniging van gelijkgestemden. Wetende dat deze vereniging natuurlijk niet mijn belangen aangaande de nederlandse wetgeving kan behartigen, heb ik toch een lidmaatschap van de britse RSGB aangevraagd. Dat lidmaatschap werd vandaag per ouderwetse post bevestigd met een grote envelop vol met goodies uit het VK. Een autosticker, die ongetwijfeld morgen zijn plaats op de achterruit van de Scenic zal vinden, een pen, een sleutelhanger met een lampje er in en een pin met het logo van de RSGB, om op je pet te pinnen als je naar een beurs gaat, en als klap op de vuurpijl een certificaat van toelating, vormden de inhoud. Vooral de mannen in het gezin waren enthousiast 🙂 Bijkomend voordeel van het lidmaatschap is de mooie glossy die maandelijks zijn weg naar emmerhout vindt. Morgen zijn we lekker weer vrij!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.