Hacker

Ik word weer geplaagd door een hacker die vanaf dit weblog automatisch linkt naar een site met allemaal cyrillische tekens (? ? ? ? ? ? ? ? ? ). Helaas is de reparatie voor dit lek alleen nog beschikbaar als ik upgrade naar engelstalige software, en dat durf ik eigenlijk niet te doen over een nederlandstalige installatie. Nouja, even wachten op de nederlandse patch dan maar. Intussen heb ik wel een nieuw spamfilter geïnstalleerd voor de reacties. Dus hopelijk kan ik hiermee ook al een hoop kwaadwillende lieden weren.
Verder heb ik de functie geïnstalleerd waarmee je als geregistreerde gebruiker te allen tijde (ja dit is de juiste vorm) je reactie kunt wijzigen of verwijderen. Ongeregistreerde gebruikers kunnen nog een uur na plaatsing hun reactie wijzigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.