ZaraRadio en Shoutcast

Weer zo’n “hard to find” programmaatje in de downloads sectie gezet. Dit keer een programma waarmee je de titel van het spelende nummer kunt weergeven in Winamp of een andere speler als je streamt met Shoutcast en ZaraRadio. (Alleen als je gebruik maakt van Shoutcast dus.)

1 reactie

    • dick op 14 oktober 2009 10:11 om 10:11

    Hallo Casper

    Ik ben nu zelf bezig met zara radio en met simplecast wat zelfde werkt als schoutcast.Maar het geeft mijn titel niet weer via de stream.Verder werken er bij ons ook dj’s met sam broadcaster die het wel weer geeft.En ik zag dat je een proggie daarvoor hebt voor zara radio want die vind ik wel prima werken.
    Verneem graag van u iets hierover wat ik ervoor kan gebruiken.

    Alvast bedankt namens dick

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.