Beschilderingen in Emmerhout

Tja, de wijk wordt opgeknapt. Misschien moet het ook wel. Emmerhout dateert natuurlijk uit begin jaren 70 dus eigenlijk is het meeste wat er staat tenminste 50 jaar oud. De Apolloflats hebben altijd een soort betonnen jaren 70 uitstraling gehad. Maar misschien hoort dat ook wel bij hoe men toen over de inrichting van een woonwijk dacht. Nouja, de flatjes zijn de laatste weken opgeleukt met schilderwerken. Ik hoop van harte dat dit schilderwerk wordt bijgehouden, en niet zoals ook nu weer het groenonderhoud in de wijk, aan de grillen van de natuur wordt overgelaten. In dat geval zul je de verpaupering in ras tempo zien voortschrijden. Dat is ook tegelijk waarom ik wat huiverig ben voor dit soort van projecten. Toegegeven, het ziet er erg mooi uit, maar tegelijkertijd rijst ook het besef dat je in een wijk woont waar kennelijk de verpaupering bestreden moet worden, door de zaak wat op te leuken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.