Geotags

Zo af en toe kom je in de plugins sectie van WordPress een aardige plugin tegen. Een aantal maanden geleden ontdekte ik deze OpenStreetMap plugin (WordPress OSM plugin). Ik ben sindsdien bezig geweest om een aantal van de eerder geplaatste blogs van een Geotag te voorzien. Dat blijkt allemaal aardig goed te werken. Zo kun je op het kaartje hieronder zien waar verschillende blogs door mij gepost zijn, of althans over welke plaats het verhaaltje gaat. Ik zal voor de komende tijd zien dat ik het hele weblog nog even doorspit, en waar dat nog mogelijk is, ik er een tag bij plaats.

Ook denk ik dat het wel leuk is om de bezochte vakantieadressen op deze manier te publiceren. Altijd leuk om dat zo voor later nog eens terug te zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.