Zwolle en de BMT sandwich van Subway

Vandaag begonnen bij de “Nabershof” aan het Noordeind in Emmen, waar een kofferbakmarkt plaatsvond. Voor ons de eerste weer van het seizoen. Maarliefst 4 handelaren waren er op af gekomen. Bijzonder weinig dus. De markt was dus eigenlijk niet echt een succes te noemen. Bovendien was het best nog een koude dag. Ietwat teleurgesteld zijn we toen maar naar Zwolle gereden. Daar was het vandaag koopzondag. Toegegeven, met het zonnetje en een dag die qua zonlicht toch wel een echt lentegevoel gaf, was het nog best behoorlijk druk in Zwolle.

Ik had niet ontbeten vanochtend, en dat begon zich in de loop van de middag toch wel te wreken. Ik ben geen fan van Subway, maar het ruikt er altijd zo lekker, dus toch deze keten het voordeel van de twijfel maar weer eens gegund. Het was weer bijzonder. Subway heeft een “Italian BMT” op het menu staan. Ik had verwacht dat dit net zoiets zou zijn als de welbekende BLT (Bacon, lettuce, tomato) sandwich, alleen dan met andere ingrediĆ«nten. Ik vroeg dus waar de letters BMT voor staan. Niemand van het aanwezige personeel kon antwoord geven. Wel wist men de ingrediĆ«nten te noemen, echter kon ik daaruit geen relatie met de letters BMT ontdekken. Ik heb het maar even opgezocht (Google). Bigger Meatier Tastier. Dat is waar BMT voor staat. Ik heb het personeel hierover ingelicht. Weer wat geleerd zeg maar.

We hebben een boodschapje bij Albert Heijn gedaan, en weer terug. Morgen een nieuwe dag!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.