Den Haag

Uitzicht uit de hotelkamer

Vandaag wakker worden in Den Haag, en zoals je ziet, gelijk even een gelegenheid om de OSM widget die het kaartje op de pagina weergeeft te proberen. Ik ben nog steeds niet dol-enthousiast over de Gutenberg editor maar goed, dat terzijde.

We zijn gisteren de dag begonnen met de platenbeurs in de Ijsselhallen in Zwolle. Best nog behoorlijk wat leuke dingetjes uit de Euro-bakken weten te vissen. vervolgens even een broodje gegeten in het centrum, waarna we naar Den Haag vertrokken zijn. Het hotel waar we verblijven ligt echt midden in het centrum vlak achter de regeringsgebouwen. we kijken vanuit de kamer uit op de binnenzijde van winkelcentrum “de Passage”.

We hebben de avond bij Hans en Ingrid doorgebracht, waar we gegourmet hebben en ook weer eens bijgepraat. Het was al haast weer een jaar geleden dat we elkaar gezien hebben. Tegen een uur of tien weer naar het hotel terug, en nu zo eerst maar eens het ontbijtbuffet gaan proberen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.