De tweede lentedag van het jaar.

Evenals gisteren, vandaag weer zo’n mooie dag. De thermometer tikte vandaag de 17 graden aan. Officieel de tweede lentedag van het jaar. Een schril contrast met vorige week, toen het minimum op -10 uitkwam.

Een aantal weken geleden hadden we in Ter Apel een paar geo-caches gedaan, die zo leuk waren dat we toen bedacht hadden dat het leuk zou zijn om met mooi weer, de andere caches uit deze serie ook te doen. Die dag was vandaag, het was prachtig weer, dus zijn we naar Ter Apel getogen om nog een paar caches te zoeken. Niet alles is gevonden, maar over het algemeen toch een vruchtbare dag. Toen we Ter Apel wilden verlaten zagen we een tweetal oudere dames, waarvan er één niet in staat leek om met de rollator het wat hoger gelegen parkeerterrein te bereiken. De ander maakte aanstalten om met een sjaaltje de één aan te trekken. Dat leek niet een heel erg goed idee, dus samen met Albertine met vereende krachten de dames naar boven geholpen.

Omdat het ook vakantie is, logeren de kinderen bij Jan en Lina. Omdat we toch al in Ter Apel waren, was het maar even verder naar Vledderveen. We hebben bij de Griek in Stadskanaal eten gehaald. Dat was zeker lekker. Verder nog wat commerciële plannen gesmeed. We gaan zien wat ervan terecht komt. Lodewijk zal er wel even voor op zoek gaan.

De avondklok is met zeker drie weken verlengd. We moeten maar zien of het eind van deze pandemie in zicht komt. We hebben in ieder geval al een vakantie in het buitenland geboekt. We gokken op een versoepeling van maatregelen rond de zomer!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.