Gespot in Angelslo

Tja, het blijft lastig. Is het nu “pijl” of “peil”? Nouja, het kan allebei, alleen betekent het dan iets anders. Het bord op de foto (klik er even op) troffen we aan bij de ingang van het winkelcentrum in Angelso. Dit is dus precies de/ het verkeerde peil; want dat had er moeten staan : PEIL. Ach, je weet toch wat er mee bedoeld wordt ? Tja, dat is dan ook weer zo, maarja, dan zou je ook kunnen zeggen dat je het onderwijs na groep 5 van de lagere school wel helemaal af kunt schaffen, want ja, dan kan iedereen in schrift wel duidelijk maken “wat er bedoeld wordt”. Nouja, duidelijk ; het stoort mij. Over dan maar tot de orde van de dag. Morgen is het officieel mijn eerste vakantiedag. Niet vroeg op dus, en dat ook voor de komende drie weken! Hoera!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.