Geocachen

Gisteren de mogelijkheid nog maar eens gepakt om een paar caches te doen. De afgelopen tijd er niet zo veel aan gedaan, maar met de komst van het mooie weer is het toch wel leuk om er weer eens wat aan te gaan doen. Ik had een korte fietsroute door Emmen gemaakt waar we langs 4 caches zouden kunnen.

We zijn begonnen in Emmerschans, het was wel even zoeken, maar gelukkig had Lodewijk wat voorwerk gedaan waardoor het allemaal toch nog aardig gelukt is.

De volgende bij het zandgat van Jansen, ook die was goed te doen. Ook de andere twee bij de oude camping en het voormalige zwembad werden gevonden. Het werd aan het eind van de middag erg koud. We zijn snel weer naar huis gegaan. Thuis een pizza laten bezorgen.

Het weekend weer ten einde.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.