Macy in het gips

Best wat beleefd deze week. Afgelopen dinsdag was Macy niet thuis toen ik uit mijn werk kwam. Toen ik haar buiten ging roepen kwam ze met een hoop kabaal tevoorschijn. Het was gelijk te zien dat ze erg veel pijn had. We zijn gelijk mat Macy naar de dierenarts gereden. Daar bleek dat er waarschijnlijk toch wel iets aan de hand was. Het was niet helemaal goed te voelen dus zijn we voor een röntgen foto naar Klijndijk doorgestuurd. Daar bleek een verrekte band de oorzaak van de pijn. Macy is een nachtje in de dierenkliniek gebleven. De volgende dag heb ik haar opgehaald. Macy haar rechter achterpoot is ingegipst.

Macy begint een beetje aan de situatie te wennen. Ze kan zich inmiddels redelijk bewegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.