Bristol

Nadat we vanochtend ontbeten hebben in “The Sennokian” zijn we vanuit Sevenoaks vertrokken naar Bristol. Ook vandaag weer over ongeveer de helft van de route langs wegwerkzaamheden gereden, dus 80 Km/h. Toch rond een uur of 13:30 het hotel bereikt. Gelijk maar even de stad in. Eerst langs Argos waar gelukkig het bestelde pakketje nog lag. Verder allerlei winkeltjes bekeken, alsook wat street-art waar we uiteindelijk ook voor gekomen waren. We waren van plan in de wijk Stokes Croft een hapje te gaan eten. Het restaurant waar we terecht kwamen had echter niet echt een uitgebreide kaart, dus is het uiteindelijk toch op een fastfood restaurant uitgedraaid. Morgen gaan we allereerst de SS Great Britain bezoeken, waarna we vervolgens in ieder geval ook naar de Clifton suspension bridge gaan. Verder niet echt planne, dus we gaan het weer zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.