Verve(le)nde poezen

We zijn bezig het huis een update te geven. Eigenlijk zijn we daar constant mee bezig, hoewel er vast wel eens een eind aan zal komen. Momenteel is het de beurt aan de kamer van Lodewijk.Ik had het plan opgevat om ook de radiator te verven. Omdat deze toch al van de muur gehaald was om erachter ook te kunnen verven, leek het mij handig om de radiator vlak op de grond te leggen zodat je geen “lopers” krijgt. Zo gezegd zo gedaan, dus de radiator vlak op de grond gelegd. Dat ging eigenlijk best goed. Angstvallig de deur dichtgehouden zodat niet per ongeluk iemand over de radiator zou struikelen. Helaas is toch op een onbewaakt ogenblik de deur open gegaan, en zagen de poezen hun kans schoon. Ze zijn over de radiator gelopen, en al mijn moeite was voor niets. Als de verf gedroogd is begin ik overnieuw.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.