Markt in Odoorn

Het seizoen is begonnen. Het weer laat nog een beetje te wensen over; het is eigenlijk nog niet warmer dan 14 graden. Dat mag de pret echter niet drukken, dus vandaag naar een rommelmarkt in Odoorn getogen. Niks gekocht maar wel even lekker over de leuke markt gelopen. Het was dit weekend ook molenweekend, maar dat hebben we dit jaar maar eens overgeslagen. Het was best zonnig dus het was goed toeven op de markt. Een beetje een kleine markt dus we waren wel vlot uitgekeken. Tja, en als je dan nog even wat wilt doen dan kun je altijd even kijken of er in de buurt nog een cache te vinden is. Die was er natuurlijk, dus in een naburig bos even gezocht. De cache was vlot gevonden; evenals een drietal ree├źn. Ongelukkigerwijs hadden we de auto eigenlijk op een wat onhandige plek neergezet. Namelijk bij de ijsbaan van Valthe. Maar ook dit was nog eens leuk om te zien. Wonderlijk dit zoiets nog kan bestaan met de schaarse ijsdagen die we tegenwoordig jaarlijks hebben.

De geocache die uiteindelijk gevonden werd was erg leuk gedaan. Omdat we eigenlijk de auto op de verkeerde plek geparkeerd hadden en daardoor van de verkeerde kant kwamen moesten we over een hek met schrikdraad klimmen. Nadat dat gelukt was, was de cache vlot gevonden. We waren op tijd weer thuis, alwaar we nog wat in de tuin geprutst hebben. We hopen dat het mooie weer er nu eindelijk eens aan komt dan kunnen we ook hiermee verder.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.