Parende padden

Afgelopen zaterdag ben ik met Denise even naar het centrum gefietst. Het was mooi weer, dus dat was wel even lekker. Onderweg kon Denise nog net een tweetal padden ontwijken. Kennelijk is het weer het seizoen van de paddentrek. Omdat ze midden op het fietspad zaten had ik even mijn fiets ervoor gezet zodat ik even deze foto kon maken, en tevens ervoor zorgen dat niemand over de padden heen zou fietsen. Gelukkig maar één mevrouw die het niet met deze actie eens was en mopperend liet merken dat mijn fiets wel erg in de weg stond. Nadat ik de padden rustig de bosjes in geduwd had, hebben we onze weg richting centrum vervolgd. In het centrum troffen we Erik. We hebben op het terras van de Brasserie een biertje genomen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.