Rondje Poolshoogte

De dag begonnen met een engels ontbijt buiten in het zonnetje. Vervolgens maar eens naar de oosterburen getogen om nu eindelijk eens die enorme hoeveelheid lege flessen af te voeren. Dat is weer gelukt natuurlijk, en ook de tank weer vol met gas voor 60,9 eurocent/liter. Daar kun je in Emmen niet voor slagen. ‘s Middags dan maar eens weer een keertje naar Odoorn, alwaar we in de omgeving van het theehuis “Poolshoogte” even een kort rondje gelopen hebben. Natuurlijk na afloop even een kopje thee, het is niet voor niets een theehuis, bij Poolshoogte. Je kunt zien dat de aanhoudende droogte nu ook in het bos behoorlijk z’n tol gaat eisen. Zoals op bijgeplaatste foto te zien lijkt het wel herfst, en het is pas begin augustus.
De bomen laten hun bladeren al vallen. Verder heb ik nog welgeteld 4 werkdagen te gaan, en dan breekt de jaarlijkse zomervakantie weer aan. Nog even een paar dagen doorzetten dus. Morgen wordt de Gouden Pijl voor de verandering eens een keer op zondag verreden. Waarschijnlijk gaan we ‘s avonds nog wel even bij de festiviteiten in het centrum kijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.