Zoneregeling klaar!

Het is gelukt. De zoneregeling voor de CV installatie werkt! Ik zal de komende week proberen nog even de programmering van de Arduino hier te posten. E.e.a. had wel wat voeten in de aarde maar het is dan ook altijd weer leuk als er een werkend produkt uit komt. De definitieve versie is dit overigens nog niet, ik heb op de Arduino nog een plekje vrij om ook luchtvochtigheidsdetectie voor de badkamer toe te voegen. Ik kan dan de ventilatie sturen aan de hand van een vergelijking tussen de luchtvochtigheid binnen en buiten.Nu gebeurt dat gewoon door een hygrostaat maar die moet afhankelijk van het seizoen anders ingesteld worden. Ook wil ik de temperaturen die nu door de arduino gemeten worden, in een database posten, zoals ik dat nu ook met de buitentemperatuur doe (zie hier) Op naar het volgende project dan maar!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.