Project zoneregeling deel 3

Webinterface


Het breadboardje gaat binnenkort waarschijnlijk evolueren naar volwaardige printplaat. Momenteel ben ik wat aan het testen met het schakelen van het geheel, en houdt daarbij vooral in de gaten dat het gebeuren niet vastloopt. De arduino heeft nu twee uitgangen, twee ingangen, voor de thermostaten en zonekleppen, een draaiende webinterface, om de status op internet te kunnen zien, en vooralsnog één temperatuuropnemer. De website waarop het één en ander af te lezen moet zijn zie je op het plaatje. Verder ga ik nog 2 temperatuuropnemers toevoegen, waarbij het totaal op 3 komt. Eén voor de aanvoertemperatuur, en twee anderen voor de afzonderlijke retourtemperaturen.Op de internetpagina zie je de status van de kleppen en thermostaten. Deze worden met kleurtjes aangegeven. Op de onderste knop staat nu de temperatuur van de opnemer. Dit is geen handige plek, maar voorlopig wel even handig. We gaan ons concentreren op het volgende stapje, twee sensoren erbij, en het breadboard uitbreiden met relais om straks de kleppen mee te schakelen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.