Project zoneregeling deel 2

Zonekleppen deel 2

Vandaag maar weer eens een stapje gemaakt om de zoneregeling voor de CV installatie klaar te krijgen. We zijn terecht gekomen bij het programmeren van de arduino. Zoals je op het plaatje kunt zien een “Wemos D1” Ik gebruik deze variant omdat ik dan meteen een WiFi module on-board heb zodat ik de status van het geheel in een later tijdstip via internet kan uitlezen, en eventueel schakelen. Het Ledje geeft de toekomstige status van de klep aan. Ledje aan = klep open, uit = klep dicht. Ik ben reeds zover dat bij het inschakelen van de thermostaat het relais over gaat, en bij het uitschakelen, na een instelbare tijd ook weer over. Ben er nu wel weer een beetje zat van. In de volgende fase zal ik het programmaatje zodanig aanpassen dat dit twee relais kan schakelen (twee zones immers). Als alles werkend gemaakt is zal ik de programmering hier plaatsen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.