Ham’s en Geesbrug en alles kids

De meeste radiomarkten dit seizoen vinden plaats op momenten dat we er niet in de buurt zijn. Waarschijnlijk de enige die dit jaar te bezoeken is, is die bij de Lichtmis. Gelukkig bleek er afgelopen zaterdag een markt te zijn in Geesbrug. Daar zijn we geweest, en ik ben daar eigenaar geworden van een x300n antenne. Voor 2m en 70cm is dat. ‘s Avonds op een paaltje gemonteerd, en meteen al plezier van de performance van deze antenne. Vanwege de markt op zaterdag, het alles kids festival deze dag gemist. Gelukkig kregen we de herkansing op zondag, dus zondag op de fiets naar het centrum geweest. Ook zondag een leuke dag gehad. Mijn stemming werd iets omlaag getrokken door een mailwisseling die ik had met een zekere zendamateur uit het zuiden van het land. Deze ontaardde vrij snel in een soort van modder gooien mijn kant op, gelardeerd met de nodige ongefundeerde aannames. Ik was zo onder de indruk van de onfatsoenlijke manier van communiceren van deze man, dat ik serieus heb overwogen om de amateurwereld maar te laten voor wat het is, en gewoon maar weer te gaan piraten. Hoe dan ook, over geheel bezien, toch een leuk weekend gehad.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.