Giro 555

Veel van mijn vrienden hebben vandaag ongetwijfeld weer gul gedoneerd aan giro 555. Ikzelf heb altijd weer de nodige moeite met de grootverdienende BN’ers die op tv het geld van de gewone man bij elkaar moeten harken. Ondertussen mogen we dan ook nog eens kijken hoe gezellig ze het met elkaar hebben. Ik heb echt de buik helemaal vol van de feestjes van BN’ers die op de tv worden uitgezonden. De echte veroorzakers van de ellende die zich in Afrika afspeelt blijven overigens buiten schot. Het is misschien beter om met elkaar af te spreken geen wapens meer te leveren aan deze landen. Maarja, het westen verdient daar dan ook wel weer aan. Ongetwijfeld spelen zich in Afrika momenteel schrijnende situaties af, en daar wil ik ook helemaal niets aan afdoen, dat vind ik ook vreselijk. Maar het is ook vreselijk dat je mensen die het zich nauwelijks kunnen veroorloven geld uit de zak klopt, terwijl je zelf gewoon ’s avonds weer naar je villa in Blaricum rijdt.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.