Rock ‘n’ pop museum Gronau

Pete Townshend

Pete Townshend

Als je over de duitse autobahn 31 richting zuiden rijdt, kom je bij ter hoogte van Gronau altijd langs een bord waar op te lezen staat dat het rock ‘n’pop museum in Gronau gevestigd is. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar dit museum. Vandaag dan maar eens de reis naar Gronau ondernomen. De krap aan 100 kilometer is binnen een uurtje wel te berijden vanaf Emmen. Het museum is een aanrader, gezinskaartje kost €19,- dus daar is ook niet alles van te zeggen. Er is veel te zien over de pop- en rockmuziek uit de 20e eeuw. Leuk voor de kinderen: veel dingetjes om zelf te proberen, veel beeld en geluid uit koptelefoons en op schermen. We hebben nog even een rondje door Gronau gedaan, maar daar is op zondag niet veel te beleven. We komen zeker nog wel eens terug. Op de terugweg hebben we Lingen nog even aangedaan. Daar was het koopzondag, dus genoeg te doen. Even een patatje en een braadworst gegeten, waarna we de reis terug naar Emmen gemaakt hebben. Even nog een praatje op PI2NOS onderweg, en de dag was weer compleet.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.