Halifax Bomber

Monument Halifax Bomber crashed May 14th 1943 near Sleen in the Netherlands.

Monument Halifax Bomber

De eerste cache van 2017 is alweer een feit. Had de afgelopen dagen niet echt de energie om het weblog bij te werken dus nu nog maar even. Afgelopen zondag zijn we naar de bossen in Sleen getogen om de eerste geocache van 2017 te loggen. Deze was geplaatst bij een monument in de bossen bij Sleen wat daar geplaatst is vanwege het neerstorten van een Britse Halifax bommenwerper in 1943. Deze was op de terugreis van een bombardement in Duitsland, bij Emmen aangeschoten en in het bos bij Sleen neergestort. Het was nog wel even zoeken naar de cache, maar ook deze is natuurlijk gewoon gevonden.
Cache

Cache

Lodewijk was de vorige avond wakker gebleven en had met ons het oude jaar uitgezeten. Hij was daardoor de volgende dag wel wat vermoeid, dus de cache is zonder hem gelopen. ‘s Middags hebben we hem opgehaald bij de schoonouders.
Verder zijn we waarschijnlijk vanwege de afgelopen drukke dagen een beetje futloos. Gelukkig heeft het normale leven inmiddels z’n aanvang weer genomen dus ook dit zal wel weer goed komen. Vandaag gaan we eens bij het Wouda gemaal in Lemmer kijken. Ik probeer daar vanavond nog even een verslagje van te plaatsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.