Willeke, ROM en Hans en Grietje

Willeke Alberti

Willeke Alberti

Afgelopen week stond natuurlijk een beetje in het teken van het 40-jarig bestaan van de Holtingerhof. Vrijdag kwam Willeke Alberti de bewoners met een bezoek vereren, ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om een single uit de collectie door Willeke te laten signeren.Dat deed ze gelukkig graag. Loes van der Laan, die een hele tijd heeft zitten wachten bij de receptie, herken ik op de één of andere manier nooit. Ook nu dus te laat. Zaterdag was het de dag van de jaarlijkse Radio Amateur Markt bij wegrestaurant “De Lichtmis”. Ik ben samen met Lodewijk gegaan. Albertine en Denise zijn thuis gebleven. Traditioneel gaat de dag altijd gepaard met lekker weer, zo ook dit jaar. We hebben een kruismeter voor de 70cm band aangeschaft, dus nu in staat om vermogen en staande golf tot ruim boven 500 MHz te meten. Ook dit was een geslaagde dag. Afgesloten met een barbecue-feestje voor personeel en vrijwilligers. Dan hebben we vandaag (zondag 25 september) nog de verjaardag van mijn moeder gevierd. Dit hebben we gedaan in Zeewolde bij restaurant “Hans en Grietje”. We waren hier een paar jaar geleden al eens geweest, toen we een dagje naar het Aviodrome geweest zijn.
Lodewijk en Denise

Lodewijk en Denise

De vorige keer hadden we de grote speeltuin niet opgemerkt. We hebben veel plezier gehad. De kinderen hebben leuk gespeeld. We hebben lekker gegeten. We moesten er wel even op wachten, maar dat wijten we maar aan de enorme drukte. Vanwege de laatste mooie dag van het jaar, was iedereen er op uit getrokken om nog een dag in de speeltuin door te brengen. We hebben Irene en Dick naar hun hotel gebracht en zijn nu weer thuis. We kijken even naar Phil Taylor die de finale gaat winnen van Michael van Gerwen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.