Laatste vakantiedag

Zandzoom

Zandzoom

Vandaag de laatste dag van de vakantie beleefd. Die hebben we benut om nog even een paar geocaches te zoeken, alsook om nog even naar de rommelmarkt in het centrum van Aalden te gaan. Niks gekocht, het was ook een vrij kleine markt, maar ja, het schijnt nog steeds zomer te zijn dus er zal nog wel het één en ander komen. Ik heb nog wel wat dingetjes op het wensenlijstje staan in ieder geval. Ik had eigenlijk het weekend willen gebruiken om een 70cm setje in de auto in te bouwen. Daar is niks van gekomen, dus daar zullen we de komende week een beetje aandacht aan geven. De zandzoom is de straat waar we nog wat caches gevonden hebben.
Lichtpunt

Lichtpunt

Eén bij een monument in de Delftlanden genaamd “Lichtpunt”. Waarschijnlijk is het door de gemeente vergeten, want het was haast onbereikbaar door alle berenklauw en brandnetels er omheen. Een beetje speurwerk op Google leert dat het geplaatst is ter gelegenheid van het afscheid van een leidinggevende bij ruimtelijke ordening van de gemeente Emmen. Het lijkt mij dat er wel een beetje onderhoud nodig is. Nouja, morgen beginnen we eerst maar eens met een halve dag werken.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.