Spijkenisse en Dwingeloo

Radiotelescoop Dwingeloo

Radiotelescoop Dwingeloo

We hebben best weer een druk weekend beleefd. Gisteren (zaterdag) zijn we naar Spijkenisse geweest, voor een bezoek aan Gerard die de afgelopen week de leeftijd van 85 jaar heeft bereikt. Nadat we Dick bij z’n broer hadden achtergelaten zijn wij naar de kringloopwinkel gegaan alwaar we nog best een paar leuke vondsten hebben gedaan. Op de terugweg naar Emmen gestopt in Zwolle, waar we bij restaurant “Admiraal” uitstekend hebben gegeten. Vandaag naar Dwingeloo om te midgetgolfen bij “de Bospub” gratis golfen maar dan ook maar 6 holes, en een baan die echt wat onderhoud kan gebruiken. Wel een leuke gelegenheid om nog eens iets te gaan eten. Vervolgens een multi- / puzzelcache gelopen die eindigde bij de radiotelescoop van Dwingeloo. Gelukkig was deze vandaag te bezichtigen, waar Lodewijk en ik dus gebruik van hebben gemaakt. Leuk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.