Westerbork

SSTV

SSTV

Een drukke dag vandaag. Begonnen met een QSO naar Servië in de 20m band vanmorgen. Wel met een contest-station, maar toch wel leuk dat het draadje wat over het dak gespannen is, toch redelijk werkt. Verder nog wat SSTV ontvangen, waarvan we hier een plaatje zien. Dit is een station uit Frankrijk, en deze is vanavond ontvangen op 14.230 MHz. Het was overigens ook weer behoorlijk druk met SSTV op 27.700 vandaag, dus daar ook nog het één en ander ontvangen. Vanmiddag zijn we naar Westerbork getogen om even daar op de markt te kijken. Het was een klein marktje dus het was vlot bekeken. Ook was er een schaapscheerdersfeest, maar daarvoor moesten entreegelden betaald worden, dus die hebben we overgeslagen. Een paar geocaches dan maar gezocht. Twee gevonden in Westerbork, en ook nog één op de terugweg in Orvelte. Thuis de barbecue nog even aan gehad, en het weekend is weer voorbij. Nog een weekje werken en dan vakantie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.