Kijk en vergelijk

We zijn alweer een tijdje terug, maar het blijkt weereens dat ik toch niet echt tijd kan vrijmaken om iets aan het weblog te doen. Er is dan wel weer vanalles gebeurd. Ik heb een bril gekregen bijvoorbeeld. Dat is een behoorlijke verbetering. Ik kan nu alles weer duidelijk zien.
Op de foto, die bij dit bericht is afgebeeld zien we links een tekening van Beatrix Potter, uit het boek “The tailor of Gloucester”, en rechts Lodewijk en Dick op dezelfde locatie. Het is toch altijd weer leuk als je dit soort dingen tegenkomt. De verdere vakantiefoto’s staan in de rubriek foto’s in de map “stoke bliss 2008”.

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Moeder op 8 september 2008 20:04 om 20:04

  Vraagje voor Casper en Albertine in verband met de vakantie in Stoke Bliss: Who is Simpkin?

  • Casper op 8 september 2008 20:22 om 20:22

  Vergeten te vermelden; Simpkin staat afgebeeld op het linkse plaatje.

  • Cor Boer op 21 oktober 2008 23:25 om 23:25

  Hallo Casper ik ben een neef van Irene ten Zijthoff
  Ik heb een vraagje waar ligt het plaatsje Stokebliss
  In York zijn we mijn vrouw en ik wel eens geweest in
  december het was er dan een mooie en gezellige sfeer.

  Groetjes C Boer Papendrecht

  • Gerrit Boer op 22 oktober 2008 16:03 om 16:03

  Mijn vrouw is een nicht van Casper. Als ik de naam ‘Boer’ zie, vermoed ik altijd verwantschap. En als de betreffende Boer ook nog eens uit Papendrecht komt, dan is dat in de streek waar mijn vader vandaan kwam: Sliedrecht. Zijn naam was Arie Boer, zoon van Krijn Boer en Cornelia Meerkerk.
  Trouwens Casper, via mijn zwager Cees K. werd ik attent gemaakt op je site.
  Ontvang de hartelijke groeten van Cornelia en mij!
  Gerrit

  • Hans van der Kleij op 20 februari 2012 23:23 om 23:23

  Hoi Casper,
  Leuk die tekening van Beatrix Potter naast de werkelijkheid en dan nog met Dick en Lodewijk.
  Dick sprak over je website. Wat is je webadres?
  Groetjes,
  Hans van der Kleij

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.