Psychologisch onderzoek

Gisteren heb ik een assessment gedaan in Groningen. Bij Compaz. Assessment is managertaal voor een psychologisch onderzoek, waarbij men kijkt of de kandidaat over de juiste eigenschappen beschikt die nodig zijn voor de functie die hij ambieert. In goed Engels :Assessment is the process of documenting, usually in measurable terms, knowledge, skills, attitudes and beliefs. Ter verduidelijking een filmpje waarin het bedrijf wat in mijn geval het assessment afnam, het e.e.a. uitlegt.
[flv]http://www.compaz.nl/assets/images/compaz_website_uncompressed.flv[/flv]

(bron van het flashfilmpje is een hotlink naar de website compaz.nl)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.