GSM stoorzenders uit Gouden Kooi gehaald

agentschap
De dappere heren van het AT hebben de afgelopen week in Eemnes op het terrein van de Gouden Kooi een drietal zogenaamde GSM-Jammers uit de lucht gehaald. Klaarblijkelijk bedoeld om GSM verkeer van en naar de villa te verhinderen. RTL zegt dat deze stoorzenders geplaatst zijn om te voorkomen dat de uitslag van tevoren gelekt werd. Tja, die apparaten zijn dus verboden. Jammer dat de zenders pas na afloop van het hele Gouden Kooi gebeuren onschadelijk gemaakt zijn. Over dan maar weer tot de orde van de dag en de piraten opsporen.

1 reactie

  • elswittem op 11 januari 2009 03:48 om 03:48

  Dag allemaal 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben vroeger nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Maar ok, hallo ieder1

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

  Groetjes,

  Els Wittem

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.