Weer een paar aanpassingen

Ik heb maar weer eens een paar kleine aanpassingen aan de site gemaakt. Ten eerste heb ik het archief in de linker kolom nu “collapsable” gemaakt. Het is even opletten maar het archief kan nu uitvouwen als je op de pijltjes klikt die weergegeven zijn. Ik vind het een hele verbetering, lijkt een stuk ordelijker zo. De tweede aanpassing heeft betrekking op de weergave van de foto’s. De foto’s worden nu in een “lightbox” weergegeven. Tis nog even zien hoe dit bevalt. Verder heb ik het zoekformulier rechtsboven nu ook conform de lay-out van de site gemaakt, en dan heb ik ook nog de foto’s van ons Narrowboat-gebeuren in de west-Midlands / Potteries geplaatst.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.