VVV Emmen

Waar ik dus al een beetje voor gevreesd had is dus nu gebeurd. Naar aanleiding van het failissement van de VVV in Emmen is het bezoekersaantal op de site van Het Tuinhuis tot een historisch dieptepunt gedaald. In tegenstelling tot wat ik in de krant lees, hadden wij dus wel hele goede contacten met de VVV. De samenwerking verliep altijd prima, ook nu het kantoor nog open is en de medewerkers ontslag gekregen hebben, krijg ik nog wel verwijzingen. Het is mijns inziens dan ook een schande dat er hier de de gemeente Emmen geen geld in gestopt wordt en in allerlei andere flauwekul wel (ik noem de BVO, ik noem de Traverse die mogelijk op de nominatie staat gesloopt te worden).

1 reactie

  1. emmerforum foto

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.