Nieuwe baan

Het wordt weer eens tijd om iets in het weblog te schrijven. Zoals je hebt kunnen lezen zijn we een paar dagen op vakantie geweest. Het bijwerken van het weblog tijdens de vakantie is toch niet zo’n succes omdat dat dan via de telefoon moet geschieden, en dat is niet erg gebruiksvriendelijk. Het wil wel maar een volledig groot toetsenbord werkt toch iets makkelijker.
lodewijkvolendam
Buiten Egmond aan zee, Schoorl en Alkmaar zijn we ook in Volendam geweest, waar Lodewijk in “Dutch costume” gefotografeerd is. Volendam is best eens leuk om te zien. Maar het is precies wat je ervan verwacht. Japanners met fotocamera’s en eindeloos souvenirwinkels. Je kent ze wel, met klompen, tulpen en blauwe beeldjes enzo. We hebben ons in ieder geval prima vermaakt.

Ik ben vandaag in Holdert begonnen bij de TD. Ik werk dan ook nog twee halve dagen in de week in Zuidermarke.
De blokhut is vandaag ook gearriveerd en die ligt nu dus in een pakketje voor het huis. In het weekend van 15 September hebben we een minikraan, dus dan wordt de tuin uitgegraven waar hij moet komen. We hopen dat alles een beetje spoedig verloopt.

1 reactie

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Bevalt het weer een beetje?
    We komen binnenkort wel ff langs om het pakketje te bekijken 🙂 En gelijk ff een hotelletje te boeken voor 13 sept?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.