Nieuwe PC

Heb vandaag bij mijn moeder een nieuwe PC geinstalleerd. Een pc’tje met een AMD 3400+ processor en Windows Vista erop. Je merkt wel dat ‘ie iets minder vermogen heeft dan de 2,66 GHz dual core die hier staat, maar internetten gaat er prima op. De oude PC is reddeloos verloren. Kreeg echt met geen mogelijkheid nog Windows geinstalleerd. Maar dus, de nieuwe PC is erg compact en zeer stil. Presteert zeker boven verwachting. Office ging zonder problemen. Nu van de week nog even de scanner en printer erbij en dan werkt dat weer prima. Dan zit er ook nog een 192 KHz geluidskaart in (onboard nota bene), dus je MPX + RDS kan zo uit de pc naar je zender. Maarja, die heeft mijn moeder niet. En dan ook nog voor maar €399,- . Das zeker niet gek.

Morgen gaan we het bouwrijp maken van de grond in de tuin voortzetten. Dat zal erin resulteren dat er één boom gekapt gaat worden. Ik ga daar wel weer een nieuwe voor planten. Als ik er aan toe kom maak ik een fotoreportage.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.