Geschäftsführer

Ben vandaag op sollicitatiegesprek geweest bij een duitse firma. Ik zal er nog niet te veel over zeggen, aangezien het mogelijk op niks uitloopt, maar je kunt nooit weten. Ik ben wel een beetje geschrokken van de duitse termen, maarja, we zijn ook aan de amerikaanse termen bij McDonalds gewend dus dit zal ook wel wennen. Bezoek gehad van Manny en Fokke alsmede Erik en Johan. Het was gezellig.

Verder heb ik deze site zo aangepast dat de indexpagina de titel krijgt van de laatste entry, ook in de archieven krijgt de site de titel van de entry. Ik kreeg de tip op een website om dat zo in te stellen omdat Google hier naar kijkt bij het indexeren. Het lijkt goed te gaan. De zoekterm “Casper’s weblog” geeft namelijk deze site als eerste vermelding dus dat begint erop te lijken.

Verder zie ik dat Marjolijn een RSS-feed op de site heeft. Daar kan ik natuurlijk niet bij achterblijven, en ik zal er dan ook zorg voor dragen dat dat hier ook op geinstalleerd wordt. Waarschijnlijk komend weekend als ik daar zin en tijd voor heb.

De oplossing voor de foutmelding bij de preview posting heb ik ook gevonden, alleen om hier iets aan te doen moet je best een beetje kennis van de programmeertaal Perl hebben. Dit weekend ga ik een poging wagen met het risico de site te vernielen, maar wie niet waagt……

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Dan zal ik komend weekend ff m’n best doen om erachter te komen hoe ik daar gebruik van kan maken… 😉

 2. Ok. Het is gelukt. Nou… Kom maar op dus, zou ik zeggen 😀

  • Casper op 1 juni 2007 23:51 om 23:51

  Hmmmz heb de zaak alweer in de soep

 3. Ahhh!!! Wat is hier gebeurd?!?!
  Niet bepaald een kleine metamorfose…
  Maar ziet er zekers goed uit! En de RSS doet het!!! 😀

  • Test op 5 juni 2007 12:15 om 12:15

  hier dan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.