Kapper

schaar
Ik ben vandaag naar de kapper geweest. Het werd ook wel tijd want het was alweer een tijdje geleden. Ik moest per sé vandaag, dus eerst maar eens Johan gebeld, die was dicht vandaag, dus kapper Karin gebeld, die zit namelijk naast mijn werk. Was best gezellig want bleek dat ik haar nog van vroeger kende. Gezellig even bijgepraat dus.Gisteren zijn we naar Nijverdal geweest. We dachten dat het handig was om door Duitsland te gaan omdat daar de benzine 5 cent goedkoper is en het in afstand eigenlijk niks uitmaakt. Het is dan ook best een mooie route, maar als je er snel wilt zijn is het niet zo’n goed idee. Volgens mij met je in heel Overijssel 60km/uur.Ik heb een tijdje geleden al gemeld dat ik met een andere site bezig was, en dat begint nu gestalte te krijgen; de eerste beginselen zie je op deze link

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik zie het, idd weer een stukje korter :hehe:
  Helaas gaat een webcam bij m’n weblogje niet lukken. Maar ik hoef er ook minder aan te prutsen en er kan ook minder misgaan, denk ik. Meer dan een beetje de kleuren en layout verander kun je geloof ik niet. Is ook wel weer makkelijk… Je raadt nooit wat Marcel vandaag gekocht heeft voor z’n vakantiegeld! Ik denk dat we binnenkort wel jouw advies daarvoor nodig gaan hebben, hehehe

  • magriet en abdul op 29 mei 2007 23:31 om 23:31

  he casper wat zit je haar goed zeg!!
  groetjes magriet

 2. veranderen.

 3. Hé Magriet! 😀

  • Casper op 29 mei 2007 23:36 om 23:36

  Satellietontvanger / schotel ?

 4. Haha, in 1x goed. Alleen heeft hij zich om laten praten om een zogenaamde ‘Dreambox’ aan te schaffen. :O En nu maar hopen dat dit een aanwinst en geen miskoop is… 🙁

  • Casper op 29 mei 2007 23:40 om 23:40

  Hmm , ja veel over gehoord, alleen geen ervaring mee, ben benieuwd hoe dat gaat, en hoe lang.

 5. 🙂 Ben zelf ook wel erg benieuwd. Wat bedoel je met ‘hoe lang’? Hopelijk niet hetzelfde als waar ik vanmiddag aan dacht…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.