Gevangenis

veenhuizen
Vandaag naar het gevangenismuseum in Veenhuizen geweest. Dat was voor het eerst want we waren er nog nooit geweest, en het schijnt geheel vernieuwd te zijn, dus naar Veenhuizen getogen. Dat gaat prima met Lodewijk dus musea en andere uitjes zijn best voor herhaling vatbaar.

Gisteren forellen gevist in Ter Apelkanaal. Nouja, ik ben dus alleen meegeweest voor de support. Vissen is niks voor mij. Daar ben ik dus wel weer achter.

Verder heb ik vandaag de avonduren benut om deze site Firefoxvriendelijk te maken. Dat bleek toch nog niet echt mee te vallen, gezien het feit dat deze site nogal veel gebruik maakt van tabellen, en IE daar toch iets anders mee omgaat. Ik heb nu beide browsers geinstalleerd, en het ziet er nu ook in Firefox wel ongeveer hetzelfde uit. Verder de site ook geschikt gemaakt voor 800×600 resolutie, dus dat werkt nu ook beeldvullend. Enige nadeel is wel dat je snel vervalt in een 2 of 3 kolommenstruktuur, en eigenlijk ziet tegenwoordig bijna iedere website er zo uit, maarja, compatibiliteit is ook belangrijk.

Rudolf, je kunt gast / gast proberen, dat gaat meestal goed.

Die foutmelding is een bekend verhaal; ik heb daar onlangs nog iets over gelezen op een forum. Als ik het berichtje weer terug kan vinden zal ik de aanpassing doen.

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Rudolf op 18 mei 2007 09:58 om 09:58

  Casper, ik gebruik IE6 en het menu staat niet aan de linkerkant maar bovenop…

  Groet,
  Rudolf.

 1. Same here… 🙁 Leuke aan Firefox is dat je een IE knop in je menubalk kunt zetten waarmee je heel gemakkelijk heen en weer switcht tussen beide om het verschil te zien. (Dus eigenlijk heb je alleen Mozilla nodig,
  :cool:)

 2. Je moet toch echt iets doen aan die combi smileys en haakjes. Hmmmm….

 3. :):O:(;):P:D:angry:(:blush:):confused:D:cry::crazy:)):cool:

  • Rudolf op 19 mei 2007 15:31 om 15:31

  Leuk zo’n gedeelte van een monitor en printer… 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.