Forellen

logo_schoolbank
De website schoolbank.nl is overgenomen door Ilse media. Gelukkig hoop ik maar. Dan is er een kleine kans dat de site toch weer gratis wordt. Eerst je gebruikers vragen om oude klassefoto’s op te sturen en dan als je een groot archief hebt aangelegd de gebruikers geld vragen om van de site gebruik te maken. Bah!

Morgen ga ik forellen vissen. Niet geheel vrijwillig, maar het is zo dat ik met de bewoners meega als support zeg maar. Nouja, misschien is er wel een café in de buurt, dan kan het nog wat worden.Zoals je ziet is er een tweetal menuitems bijgekomen. Namelijk een link naar mijn ftp-server, en een link naar de downloadpagina, waar wat handige programma’s op komen. De ftp-link is eigenlijk alleen voor gebruik door mijn moeder, maar als je een beetje creatief omgaat met de inloggegevens zo het maar zo kunnen zijn dat je in mijn mp3- en videomap terecht komt. Verder heb ik de layout van de tekst iets veranderd, in de hoop dat alles wat gemakkelijker leest.

3 reacties

  • Rudolf op 17 mei 2007 12:54 om 12:54

  Hee Casper,
  Ff een vraagje over die FTP site van je.. Heb je daar wat leuke mp3’s in staan? Dan ben ik zeker geintresseerd in het verkrijgen van een wachtwoord 😉 Helaas ben ik niet echt creatief om een username en wachtwoord te bedenken (casper en hoezen werkte niet)

  Groet,
  Rudolf.

  • Rudolf op 17 mei 2007 12:56 om 12:56

  O ja als ik op Preview klik en dan wil Toevoegen krijg ik een melding dat bepaalde praktijken niet zijn toegestaan en dat jij bent ingelicht :confused:

  Rudolf.

  • Rudolf op 17 mei 2007 13:01 om 13:01

  Dit is het berichtje;

  We don’t take kindly to that sort of activity here. Your attempt to break the script has been logged and the administrators have been notified.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.