Lodewijk heeft een box

Albertine is op kraamvisite geweest bij iemand van de zwangerschapsgym. Die had dus een box die erg bij Lodewijk in de smaak viel. Lodewijk heeft nu zelf dus ook een box. Dat is trouwens niet alleen leuk voor Lodewijk, maar ook voor Sebastiaan en Sam, want die hebben nu een hele grote zachte mand.

Ik heb een beetje pech met de schotel. Ik wilde vandaag wat instellingen veranderen, en kwam er achter dat er geen beeld was.

00000077 (39k image)
Ik ben dus eerst maar eens naar buiten gelopen om te kijken of de schotel nog wel op het dak stond. Dat bleek dus niet het geval, dus maar weer op het dak geklommen. De schotel iets lager gemonteerd, weer uitgericht, en op hoop van zegen dan maar weer. Het is geen succes gebleken want bij de eerste harde windvlaag die zich voordeed was het weer: “NO OR BAD SIGNAL”. Morgen maar eens nadenken over een andere constructie dus.

2 reacties

  • Rudolf op 17 mei 2007 13:02 om 13:02

  Wij hebben vandaag ook een box opgehaald uit Valthermond voor 75 euro. Gevonden via marktplaats, box is als nieuw. Nieuw kost deze box 319 euro 😛 goede deal gemaakt dus 😉

  http://www.prenatal.nl/ProductsAndServices/ProductDetails.aspx?productid=1467204&category=BoxenSub&topcategory=Boxen

  Wij hebben hem in beuken kleur.

  Groet,
  Rudolf.

  • magriet en abdul op 29 mei 2007 23:15 om 23:15

  Allemachtig wat voor box hebben rudolf en simone dan wel? Dat die zo duur moet zijn. Als het echt zo is hebben ze zeker een goede deal!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.