Heh ?

Is het weekend nu alweer voorbij? Dat is toch eigenlijk niks die twee dagen. Het weekend is weer voorbij gevlogen. Beide dagen van het weekend kraambezoek gehad. Zaterdag een oom en tante van mij, en Zondag de collega’s van Albertine. Ik heb dan tussendoor nog wel even tijd gehad om de schotel die vanwege de begroeiing achter in de tuin niks meer kon zien, te verplaatsen.

Zaterdag was Erik hier dus we hebben getweeen een construktie van een parasolvoet met beton op het dak geknutseld. De parasolvoet gevuld met beton, daarin een pijpje met daar de schotel aan bevestigd. Heb gelijk de DiSEQC-switch aan de mast gemonteerd. De ene uitgang die ik daarvan heb aangesloten werkt nu. Volgende project is dus een andere LNB op de volgende uitgang aansluiten, zodat ik dan nog een andere satelliet extra kan ontvangen.

10470403 (10k image)
Er restte mij vandaag alleen nog het uitrichten van de schotel, wat bij het zoekraken van de satfinder, dus uitgevoerd is met de TV op het dak. Maar alles is gelukkig goed afgelopen en de ontvangst is weer knalhard. Een succes dus.

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Rudolf op 7 mei 2007 16:25 om 16:25

  Hee Casper, weet je niet waar je satfinder is?

  Ik wel 😛

  • Casper op 7 mei 2007 19:31 om 19:31

  Oh hahah, ik was het echt vergeten!!

  • Rudolf op 8 mei 2007 17:33 om 17:33

  Hij ligt hier in de la. De volgende keer als we komen, of jullie hier kun je hem wel terug krijgen… 😀

  Tchau,
  Rudolf.

  • rudolfpietersma op 22 juli 2007 14:26 om 14:26

  Hee Casper,
  Ik heb gisteren een ontvanger erbij gekocht bij de Marktkauf.

  Nu vind hij wel heel veel transponders maar hij vind geen TV en Radio zenders? Weet jij hoe dit kan?

  En ik heb ook zo’n DisEnq ding erbij gekocht voor 4 ingangen en 2 uitgangne. Wat moet je precies instellen hiervoor?

  Groet,
  Rudolf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.