Curling

Curling op de kunstijsbaan

Curling op de kunstijsbaan

Vanavond de regen getrotseerd en even met de kinderen naar het centrum van Emmen geweest om wat kleine kerstcadeautjes voor elkaar te kopen. We zagen dat er zowaar curling gespeeld werd op de kunstijsbaan die geplaatst is bij de Grote kerk in het centrum. Omdat we nog niet gegeten hadden, hebben we het “La Place” restaurant in de plaatselijke V&D uitgezocht om dat te doen, nadat het bij de bikbar eigenlijk te druk was. Helaas was een rose gebakken biefstuk voor het overigens veel te jonge maar daardoor goedkope personeel een brug te ver. Gelukkig kon ik het personeel er van overtuigen de 2e biefstuk (1e heb ik terug gebracht) wel op tijd van de grill te halen. Ik had de indruk dat de kok het zelf nog iets te vroeg vond, maar hoe dan ook: in tweede instantie een goede rose biefstuk gehad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.