Nationaal tinnen figuren museum

Nationaal tinnen figuren museum

Nationaal tinnen figuren museum

Gisteren naar het Nationaal tinnen figuren museum in Ommen geweest. Het is dit weekend museumweekend, dus we gaan er weer op uit. De aangepaste toegangsprijs ter gelegenheid van het museumweekend was bij het tinnen fuguren museum 1 euro per persoon. Het is een leuk museum met een aantal collecties tinnen figuren. De kinderen hebben zelf nog een figuurtje beschilderd. Verder hebben we in Ommen nog even gekeken of er een ander museum of molen open was. Het streekmuseum bij de molen in Ommen was open, echter hadden ze nog nooit van een museumweekend gehoord, en was dus alleen tegen de normale toegangsprijs te bezichtigen. Die vonden we te hoog voor de tijd die we nog over hadden dus we zijn weer richting Emmen getogen. Het viel niet mee Ommen te verlaten, verkeer stond helemaal vast vanwege allerlei geknutsel aan de bestrating.
We hebben bij De Ganzenhoeve in Holthone een hapje gegeten. Dat is zeker als het wat warmer is, en je bent met kinderen, wel een aanrader. Ik ben maar weer voor de rundersteak gegaan en die was prima rood gebakken. Lekker!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.