Pretty Flamingo

manfred_man_pretty_flamingo1
Mijn moeder vroeg mij laatst van wie het nummer “pretty flamingo” is. Ik had dat niet meteen paraat maar gelukkig hebben we google, dus ik had rap uitgevonden dat het van Manfred Mann is. De versie zoals je die hier aantreft is helaas de 128K versie, ik zoek nog naar een beter exemplaar. Maar goed voor hier is dit eerst wel voldoende. Tevens een mogelijkheid om te zien hoe het posten van mp3 bestanden gaat.
Voor moeder: het is de bedoeling dat je op het driehoekje klikt onder de hoesfoto.


flam

1 reactie

    • Moeder op 9 juni 2009 20:00 om 20:00

    Hoi Casper,
    mooi, dat je dat muziekje hebt gevonden. En ook nog gepost op de dag, dat je vader jarig geweest zou zijn.
    Als hij in onze verkeringstijd en daarna dit plaatje hoorde, dacht hij altijd aan mij. Waarschijnlijk leken mijn benen op flamingo-onderdanen. Ik kan me daar wel wat bij voorstellen. Ben benieuwd naar de betere versie!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.